fb

vacature Showroom Utrecht

patchwork

 

Per direct, fulltime, filiaal Utrecht, M/V, ervaring is een pré.

Ben jij een adviseur met een hart️ voor interieur? Maar heb je ook een liefde voor klussen en verbouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega voor ons mooie filiaal in Utrecht voor de verkoop van handgemaakte wand en vloertegels.

In de functie van verkoopadviseur ben je dagelijks bezig met klanten die op zoek zijn naar de wat apartere tegels voor hun project. Bij Designtegels.nl vind je namelijk niet de alledaagse tegels, maar echte handgemaakte tegels uit alle windstreken.

Dat betekent dan ook een andere aanpak van verkopen en adviseren.
- Je staat klanten te woord in de showroom, adviseert de klant, maakt offertes en helpt mee om de showroom er hipperdepip uit te laten zien.
- Je adviseert consumenten maar ook bedrijven en probeert samen een geweldig mooi project te realiseren.
- Je bezoekt interieur beurzen en houdt ervan om de laatste trends op tegel en interieurgebied bij te houden. Jouw mening telt, leuke ideeën wordt werkelijkheid, hoe leuk is dat?

Je bent dus een allrounder met een voorliefde voor interieur en hebt ervaring in de rol van verkoper / adviseren / interieur.
Een opleiding vinden we minder belangrijk dan ervaring en een enthousiaste inzet!

Onze klanten bevinden zich in Nederland maar ook ver daarbuiten! Spreek je een extra taal? Dan zal dat zeker van pas komen.

Wij bieden natuurlijk een marktconform salaris, maar belangrijker nog; een super leuk team met ware "tegel fantasten" die regelmatig leuke uitjes doen.

Geen van onze collega's valt te typeren als een zogenaamde tegelboer, we zijn eerder een stel creatieve en enthousiaste collega's die per toeval in deze uit de hand gelopen hobby terecht zijn gekomen.

Spreekt dit je aan en ben je toe aan een sprankelende creatieve uitdaging? Wat let je? bel of mail ons!

Contact: Marijn@designtegels.nl/ 085-3001117