Inloggen
Offertelijst
Winkelmandje
Grootste keuze eigentijdse
wand en vloertegels
Wij helpen je
met jouw ontwerp
Trendsetter
sinds 2006

Een weekje Sint Maarten met onze tegels

Geplaatst op 14-4-2023 door Fieke

Een weekje Sint Maarten met onze tegels.
Doordat mijn vader er woonde kwam ik er ook geregeld op vakantie en na een aantal vakanties ben ik gebleven. Sint Maarten is een verslavend eiland vol feesten, cultuur en natuur. Zeker als je jong bent houdt het paradijs je in haar teugels gevangen. Maar na 5 jaar was het beter om de witte zandgrond weer te verruilen voor de Nederlandse klei! En dat was op zich geen slecht besluit. In de jaren na mijn vertrek kwam ik minimaal 1 keer per jaar terug, heerlijk om op mijn eilandje te zijn en om oude vrienden te bezoeken. Zo ook vorige maand toen ik samen met mijn zusje besloot om een mini break te nemen en een weekje naar Sint Maarten te gaan.


Toen mijn maatje Kobbe, waarmee ik in mijn jonge jaren kampeerde op onbewoonde eilandjes rondom Sint Maarten, lucht kreeg van mijn komst werd me meteen een B&B aangeboden in Philipsburg, de hoofdstad van de Nederlandse kant. Zijn ouderlijk huis, met een werkelijk fantastisch uitzicht over de baai van Philipsburg was omgebouwd tot 2 appartementen die nu doorgingen als Bed&Breakfast locatie. Bovendien was het appartement waar wij verbleven volledig betegeld met de tegels van Designtegels!


Vanuit deze heerlijke relaxte plek die bovendien perfect centraal gelegen ligt hebben we een top week gehad. Wat is Sint Maarten toch een zalig eiland met voor ieder wat wils. Het is goed hersteld na hurricane Irma en je kunt er de beste tijd van je leven hebben als je houdt van zon, zee en strand. Ik heb met Kobbe afgesproken dat ik mijn trouwe klanten op zijn minst de mogelijkheid zou geven om ook zo’n lekker weekje te kunnen doorbrengen in dit mooi gelegen, zeer ruime 2 slaapkamer appartement. Natuurlijk heb ik voor onze eigen Designtegels klanten ook nog een korting van 10% geregeld!

Bekijk de B&B, klik hier

Gebruik kortingscode: designtegels10 in je aanvraag, je krijgt dan een gereduceerd tarief terug waarna je kunt boeken.
Wil je meer informatie of tips over Sint Maarten? Stuur me een mailtje, ik help je graag!

Zonnige groet,
Martijn Dijkstra

Directeur Designtegels.nl
martijn@designtegels.nl

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen